One response

  1. Beste mannen en vrouw,

    Weer genoten van jullie podcast. Ondanks dat ik geen bierdrinker ben… 🙂 Ai, minpunten. Schitterend samenspel van jullie met een positief kritische blik op innoveren in de zorg. “De meest innovatieve organisatie is die met de grootste communicatie-afdeling!” geweldig! Innoveren van het proces of alles met een stekker. De combi van beiden is volgens mij het uiteindelijke pad, waar in mijn beleving de ‘stekker’ slechts een middel is en geen doel op zich. En dat zeg ik als technologiepartner, maar ik geloof hier oprecht in. Ook wij hebben nog een hoop te leren en te innoveren!

    Ook het transparant delen van elkaars ervaringen, vind ik zeer interessant. Het initiatief van Conforte Innovatielab is hier inderdaad al een mooie stap in. Een website met linkjes naar de websites waar de informatie op staat…. Misschien een te ambitieus idee, maar: Waarom gaan jullie dat niet doen met Zorgvernieuwend.nl? Jullie podcasts, blogs etc. dragen zeker al bij aan het delen van ervaringen, waarvoor nogmaals dank!

    Hoe dan ook, ik heb weer genoten, zelfs zonder bier:-). Keep up the good work en fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *